(ВІДЕО) На сході України Голова Держприкордонслужби відвідав передові позиції прикордонників бригад Гвардії наступу

НАЗАД
11 березня 2024 11:35

Сергій Дейнеко з робочим візитом побував на лінії фронту та відвідав позиції прикордонників на найбільш загрозливих і складних напрямках.

Зокрема, керівник прикордонного відомства побував на Бахмутському, Лиманському та Куп’янському напрямках у місцях, які утримують прикордонники бригад Гвардії наступу «Помста» та «Сталевий кордон».

Голова ДПСУ поспілкувався з військовослужбовцями, оглянув умови їх перебування та звернув увагу на питання всебічного забезпечення підрозділів.

Також з керівниками підрозділів він детально обговорив ситуацію на лінії фронту та дії ворога. Військовослужбовці зазначали, що окупанти не припиняють штурмових дій, постійно ведуть обстріли позицій українських захисників з різних видів зброї, в тому числі, застосовуючи авіацію. Проте, прикордонники мужньо тримають свої позиції та дають гідну відсіч загарбникам.

Окрема увага приділялася нарощенню можливостей підрозділів безпілотних авіаційних комплексів та ефективному застосуванню БпЛА з метою розвідки й ураження ворожої техніки і особового складу противника.

В підрозділах Голова Держприкордонслужби вручив нагороди захисникам та захисницям і з нагоди Міжнародного жіночого дня відзначив військовослужбовців-жінок, які проходять службу в прикордонних загонах бригадного типу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси